• Υπάρχει λύση για το χαλαρωμένο δέρμα;

  Η σύσφιξη του ήδη χαλαρωμένου δέρματος είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα στην αισθητική σώματος και προσώπου.
  Μόνο η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει οριστική λύση, αλλά έχει το τεράστιο μειονέκτημα των μεγάλων μετεγχειρητικών ουλών.
  Ευτυχώς, σε περιπτώσεις μικρής έως μέτριας χαλάρωσης μπορεί να επέμβει ο Ιατρικός Βελονισμός με καλά αποτελέσματα.

 • Πώς γίνεται;

  Ο ιατρός τοποθετεί στην περιοχή όπου υπάρχει χαλάρωση λεπτότατες, αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης. Οι βελόνες προκαλούν έντονη αιμάτωση της περιοχής και κατά συνέπεια ισχυρή οξυγόνωση και κολλαγονογένεση. Το δέρμα τρέφεται, οξυγονώνεται και ενυδατώνεται με φυσικό τρόπο από μέσα προς τα έξω.

 • Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

  Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος (κοιλιά, γλουτούς, εσωτερικά των μηρών, μπράτσα κ.λ.π.), καθώς και σε πρόσωπο ή λαιμό.

 • Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  Όταν η θεραπεία γίνεται προληπτικά, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Το δέρμα ανταποκρίνεται αμέσως και η διαδικασία της γήρανσης υποστρέφεται σε μεγάλο βαθμό.
  Όταν η θεραπεία γίνει σε δέρμα με ελαφριά χαλάρωση, έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
  Όταν η χαλάρωση είναι έντονη τα αποτελέσματα είναι φτωχά.

 • Είναι ανεκτή ως θεραπεία;

  Η θεραπεία είναι συνήθως ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια.
  Ίσως δημιουργηθεί κάποια μελανιά, η οποία είναι άνευ σημασίας και φεύγει σε λίγες μέρες. Το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του.

 • Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

  Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Σε αντίθεση με το αδυνάτισμα που έχει πολύ γρηγορα και θεαματικά αποτελέσματα, η χαλάρωση του δέρματος θέλει επιμονή και υπομονή.