• Τι είναι το αναίμακτο FaceLift;

  Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε μια από τις ασφαλέστερες, ίσως την ασφαλέστερη, μη επεμβατική θεραπεία FaceLift. Ο Ιατρός τοποθετεί ειδικές, αποστειρωμένες, λεπτότατες βελόνες μιας χρήσης σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού. Έτσι προκαλείται υπεραιμία της περιοχής, οξυγόνωση και διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου. Το δέρμα τρέφεται, οξυγονώνεται και ενυδατώνεται με φυσικό τρόπο από μέσα προς τα έξω. Συχνά, διεγείρουμε ορισμένα από τα σημεία με ηλεκτρικό ρεύμα συγκεκριμένης συχνότητας για επιπλέον ανόρθωση και σύσφιξη (μέτωπο) ή για να επιτύχουμε σύσφιξη και λιπόλυση (διπλοσάγονο). Ήδη από την πρώτη συνεδρία το πρόσωπο είναι πιο φωτεινό και νεανικό. Η συγκεκριμένη μέθοδος αναίμακτου FaceLift καθυστερεί σε σημαντικό βαθμό τη γήρανση του δέρματος και επανορθώνει τις φθορές του.

 • Η θεραπεία είναι ασφαλής;

  Η διαδικασία είναι ασφαλής και ανώδυνη, και το άτομο επιστρέφει μετά το πέρας της συνεδρίας στις συνήθεις δραστηριότητές του.

 • Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες προσώπου;

  Η θεραπεία του αναίμακτου FaceLift εφαρμόζεται είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες κοσμετολογίας όπως:
  – Ενζυματικό peeling. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα προϊόντα κοσμετολογίας, χωρίς κόκκους, χωρίς χημικά, ικανό να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα άμεσα, αφήνοντας ένα πρόσωπο λαμπερό, χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό
  – Προϊόντα μεσοθεραπείας για ανάπλαση του δέρματος και βαθύτερη ενυδάτωση
  – Εφαρμογή ειδικών πολυσακχαριτών σε πρόσωπο και λαιμό για μείωση των λεπτών ρυτίδων
  – Μάσκες και κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης
  – Ειδικό μασάζ με δακτυλοπιέσεις για επιπλέον τόνωση του δέρματος και των μυών του προσώπου

 • Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

  Η απλή συνεδρία FaceLift διαρκεί μία ώρα.
  Η υπέρ ενισχυμένη θεραπεία FaceLift, η οποία περιλαμβάνει βελονισμό, ενζυματικό πηλινγκ, πολυσακχαρίτες, προϊόντα μεσοθεραπείας, αντιγηραντική μάσκα και μασάζ με δακτυλοπιέσεις, διαρκεί τρεις ώρες.

 • Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;

  Πρόληψη και φυσική αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος προσώπου και λαιμού
  Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου
  Λάμψη και αναζωογόνηση
  Μείωση του διπλοσάγονου
  Μείωση των ρυτίδων
  Μείωση των μαύρων κύκλων
  Συρρίκνωση των πόρων
  Ενυδάτωση και βελτίωση της υφής του δέρματος
  Βελτίωση των ουλών

 • Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

  Οι θεραπείες που απαιτούνται εξαρτώνται από την κατάσταση του δέρματος και το πρόβλημα που υπάρχει. Ο αριθμός των θεραπειών καθορίζεται από τον γιατρό, καθώς και από την ανταπόκριση του δέρματος του ατόμου.
  Η μέθοδος είναι μια ισχυρή θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

 • Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

  Το αναίμακτο FaceLift απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών και αποσκοπεί στην καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν ατέλειες στο δέρμα π.χ. σημάδια ακμής, η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Στις μεγαλύτερες ηλικίες συνδυάζεται με ειδική ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία για αποκατάσταση των φθορών, ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου και λαιμού. Δεν υπάρχει ανώτερο όριο ηλικίας.