• Τι περιλαμβάνει η κάθε συνεδρία;

  Κάθε συνεδρία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας περιλαμβάνει συνδυασμό λιποδιάλυσης με τη μέθοδο Needle-Cavitation και εφαρμογής Cupping Therapy.

 • Τι είναι η μέθοδος Needle-Cavitation;

  Είναι μια μέθοδος λιποδιάλυσης. Χρησιμοποιούνται λεπτότατες, αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης, οι οποίες τοποθετούνται υποδόρια για μια ώρα, στις περιοχές όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Οι βελόνες συνδέονται με ειδική συσκευή που διοχετεύει ρεύμα συγκεκριμένης συχνότητας. Έτσι διαλύεται το λίπος και επιτυγχάνεται μείωση της κυτταρίτιδας.

 • Τι είναι το Cupping Therapy;

  Είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία ο θεραπευτής τοποθετεί ειδικές βεντούζες στο δέρμα, τις οποίες είτε αφήνει για λίγη ώρα είτε τις μετακινεί με ειδικό τρόπο πάνω στο σώμα κάνοντας μασάζ. Για τη μείωση της κυτταρίτιδας ενδείκνυται ο δεύτερος τρόπος. Πριν ξεκινήσει το μασάζ με τις βεντούζες προηγείται επάλειψη του δέρματος με μια ειδική κρέμα για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

 • Είναι ανεκτή ως θεραπεία;

  Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο Needle-Cavitation είναι ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια. Το Cupping Therapy με τη μορφή μασάζ δεν είναι ανώδυνο, αλλά οπωσδήποτε είναι ανεκτό από τον οργανισμό.

 • Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

  Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες.