• Τι είναι το dermapen;

  Το dermapen είναι ένα μηχάνημα, στην άκρη του οποίου τοποθετείται μια κεφαλή με 12-36 λεπτές βελόνες. Η κεφαλή είναι μιας χρήσης. Μετά το πέρας της συνεδρίας αφαιρείται από το μηχάνημα και πετιέται σε ειδικό κάδο αποριμμάτων.

 • Πώς λειτουργεί;

  Το Dermapen έχει διπλή λειτουργία: - Πριν την εφαρμογή του Dermapen γίνεται καθαρισμός του προσώπου και εφαρμογή των ουσιών μεσοθεραπείας που θέλουμε να διεισδύσουν, όπως υαλουρονικό οξύ, οργανικό πυρίτιο, βιταμίνη C κ.ά. Οι μικρο-οπές που δημιουργούνται από την κεφαλή του μηχανήματος επιτρέπουν την είσοδο των δραστικών ουσιών στο δέρμα. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο η θεραπεία με Dermapen θεωρείται ως μια εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας. - Οι βελόνες του Dermapen διεισδύουν στο δέρμα με ταχύτητα που ρυθμίζεται από τον ιατρό. Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ισχυρή ανάπλαση του δέρματος.

 • Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Dermapen;

  - Σε κηλίδες προσώπου και λαιμού - Για συρρίκνωση των πόρων του δέρματος - Λάμψη και αναζωογόνηση - Βελτίωση σημαδιών και ουλών του δέρματος

 • Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

  Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και από την γενική κατάσταση του δέρματος.
  Προτείνουμε να υπάρχει μεσοδιάστημα ενός τουλάχιστον μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες ώστε να ολοκληρώνεται η κολλαγονογένεση που προκαλείται κάθε φορά και να γίνεται σωστή εκτίμηση του αποτελέσματος της κάθε θεραπείας.

 • Πονάει η θεραπεία με Dermapen;

  Αυτό εξαρτάται από τον χειρισμό του ιατρού και από το βάθος στο οποίο θέλουμε να διεισδύσουν οι βελόνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορούμε να εφαρμόσουμε ειδική αναισθητική κρέμα πριν τη θεραπεία, ιδίως στην περιοχή του μετώπου, που είναι και η πιο ευαίσθητη.